Ernst

Met veel vakmanschap, creativiteit en de kunst om het anderen naar hun zin te maken staat hij al 25 jaar in zijn eigen salon te werken. Zijn gevoel voor de juiste compositie geeft harmonie aan de door hem gemaakte kapsels. Hij is bedrijfsleermeester en leidt leerlingen op tot goede kappers. Ook volgt hij zelf nog steeds trainingen om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Hij is er op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Marieke

Ruim 20 jaar is Marieke werkzaam als enthousiast teamlid bij Ernst Kappers. Door de vele jaren ervaring kent zij de mogelijkheden om van alle soorten haar een harmonieus kapsel te maken. Zij is er op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ilona

Na een onderbreking van ruim een half jaar heeft Ilona zich weer bij ons team gevoegd. Ze heeft 12 jaar ervaring in het kappersvak. Ilona volgt nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen via Social Media en is daarom goed op de hoogte om u leuke kapsel voorstellen te doen. Zij is er op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Quinty

Het jonge aanstormende talent van ons kappersteam. Inmiddels gediplomeerd en intern gedegen opgeleid. Quinty houdt van een uitdaging, en met een door haar geknipt kapsel zult u hip de deur uitgaan. Zij is gespecialiseerd in het barbersvak. Zij is er op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Myranda

In de 35 jaar dat zij in het vak zit is er heel veel veranderd. In de beginperiode werd er nog veel gepermanent en rollers gezet volgens de laatste hippe modelijn, nu ligt de nadruk vooral op het kleuren en knippen/föhnen van het haar passend bij de gezichtsvorm en valling van het haar. Kleuren is haar specialiteit. Samen met Ernst is zij eigenaar van de salon. Zij is er op donderdag en vrijdag.

Silke

Gedreven volgt ze de kappersopleiding in Den Bosch. Om de theorie in praktijk te brengen loopt ze stage in onze salon. Ze ondersteunt ons team en wordt intern opgeleid om een hele goede kapster te worden. Zij is er op dinsdag, donderdag en zaterdag.